Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza-serien har nu sålt över 14 miljoner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det tog några år, men numera hör Yakuza-serien till giganterna även i väst, trots att serien är ultrajapansk sett till både story och gameplay. Att serien blivit populär även i väst börjar nu märkas på försäljningen, och Sega Sammy avslöjar i sin senaste kvartalsrapport att de nu sålts i över 14 miljoner exemplar.

I och med de positiva betygen för senaste spelet, Yakuza: Like a Dragon (ute nu till PC, Playstation 4, Xbox One och Xbox Series S/X samt släpps till Playstation 5 i mars), kan vi förmoda att succén kommer rulla på.

Den 8 december kommer utvecklaren Ryu Ga Gotoku Studio köra en live-stream där de lovar att berätta mer om seriens framtid. Har du själv spelat Yakuza: Like a Dragon och vad tycker du om det?

Yakuza: Like a Dragon

Tack GamingBolt

Relaterade texter

6
Yakuza: Like a DragonScore

Yakuza: Like a Dragon

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få leva rövare som yakuza-gangster igen, denna gång med ett helt nytt fightingsystem...

0
Yakuza-skaparen lämnar Sega

Yakuza-skaparen lämnar Sega

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I slutet av augusti började rykten cirkulera om att Toshihiro Nagoshi, skaparen av Yakuza- och Judgment-serien, var i förhandlingar med den kinesiska jätten NetEase, och...



Loading next content