Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Smash Bros-producenten gillar PS5 men kritiserar hårddisken

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns såklart gott om gamers som vill ha en Playstation 5, men har varit oförmögna att köpa en på grund av brister. En av dem som fått tag i en konsol är dock skaparen och producenten av Smash Bros-serien, Masahiro Sakurai. Han har en egen kolumn i japanska speltidningen Famitsu, och i senaste numret berättar han vad han tycker om konsolen.

Sakurai skriver att den är väldigt stor, men har en "cutting edge" design. Han fick visserligen plats med den i sin TV-bänk, men har ändå bestämt sig för att ställa den bakom sin TV (rapporterat och översatt av Kotaku):

"I am able to put it [the PS5] on the shelf under the TV, but thinking about the heat it puts out, I ended up placing it behind my well-ventilated television."

Han gillar även hur snabbt och smidigt allt är, och prisar hur lätt det är att ladda ner Playstation 4-spel. även om han har kritik mot avsaknaden av app-foldrar:

"However, at the moment, the app folders are not separated. This is a pain."

Han summerar med att skriva att han "definitely want to cherish" Playstation 5 och att den har en ljus framtid, men han har även ett stort klagomål:

"The capacity of the internal SSD, to be candid, is small and is already filled up. Taking out the operating system part, the amount that can actually be used is, what, 600GB?"

Är detta i linje med dina egna åsikter om Playstation 5?

Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...



Loading next content