Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 5

Rykte: Forza Horizon 5 släpps före Forza Motorsport

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Det var under Xbox Series X-eventet i juli som Microsoft utannonserade Forza Motorsport (nej, ingen siffra efter) med en läcker trailer, som du kan kolla in ovan. Men det var väldigt knapert med information och det slogs inte ens fast vilket år det skulle komma.

Och kanske bör vi förbereda oss på att vänta ännu längre än nästa år, sannolikt till 2022 eller ännu senare. Detta betyder dock inte att vi för den sakens skull blir utan Forza, utan en väldigt känd insider och redaktör hävdar nämligen att det betydligt populärare syskonet Forza Horizon 5 släpps innan Forza Motorsport.

Vi snackar om VentureBeat-redaktören Jeff Grubb , som haft ett otroligt facit för läckor denna sommar. Han gästade nyligen podcasten The Xbox Empire, och bjöd på detta smaskiga uttalande:

"The new Forza Motorsport was announced a few months ago, but I think we might have the next Forza Horizon game first and it might be coming the next year"

Grubb säger även att han vet i vilket land det ska köras bil i, men ville inte säga mer än så om det. Tidigare har det ryktats om att Forza Horizon-serien skulle förläggas till Japan, men det finns även rykten som säger Brasilien och Mexiko. Det är även värt att nämna att den mest kände Xbox-insidern på Twitter, Klobrille, också kommenterat detta och säger att han litar på Grubb samt "ultimately I don't know if this will happen, but I can see it being a realistic scenario".

Hoppas du att ett nytt Horizon släpps innan Motorsport, och vilket land skulle du isåfall vilja att Forza Horizon 5 låter dig köra vanvettigt fort i?

Forza Horizon 5

Relaterade texter



Loading next content