Svenska
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons sätter nytt japanskt försäljningsrekord

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Animal Crossing: New Horizons blev en makalös framgång för Nintendo och hittills har drygt 26 miljoner spel sålts, något som gör det till det näst bäst säljande Switch-spelet efter endast Mario Kart 8 Deluxe. Nu rapporterar Game Data Library att spelet satt ett annat rekord och blivit det spel i Japan som snabbast nått sex miljoner sålda exemplar.

Totalt är det fyra andra spel som lyckats sälja över sex miljoner i Japan, och Nintendo har haft ett finger med i alla. De andra är Pokémon Red/Blue, Pokémon Gold/Silver, Super Mario Bros och New Super Mario Bros - men samliga dessa behövde mer än ett halvår på sig att nå milstolpen.

Sannolikt kommer New Horizons segla förbi Mario Kart 8 Deluxe och bli Switchens mest sålda spel redan under årets julhandel, och det är i raskt tempo på väg att bli ett av Nintendos mest sålda spel genom alla tider.

Animal Crossing: New Horizons

Relaterade texter

Animal Crossing: New HorizonsScore

Animal Crossing: New Horizons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trött på jäkt och stress? Tom Nook har lösningen åt dig; en egen, solig ö att bygga ett nytt och bekymmersfritt liv på. Jonas Mäki har recenserat Animal Crossing: New Horizons...

0
Lego visar upp sina Animal Crossing-set

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan överraskade Lego och Nintendo många av oss med att utannonsera ett Animal Crossing-samarbete. Nu när vi fått smälta och samla oss efter den nyheten, har Lego...



Loading next content