Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead: Delicious Last Course skjuts upp till 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Studio MDHR fick sitt stora genombrott med mästerliga Cuphead, som släpptes för drygt tre år sedan, och spelare över hela världen har såklart längtat efter mer innehåll. Det verkade som om vi skulle få detta redan förra året med en massiv expansion som heter The Delicious Last Course, men denna sköts senare upp tills i somras. När Playstation 4-utgåvan utannonserades och släpptes i juli, fick vi en snabb kommentar om att DLC-planerna påverkats och efter en tids tystnad slår de nu fast att vi får vänta till 2021.

Studio MDHR bekräftar att arbetet med Cuphead: The Delicious Last Course har tagit mycket längre tid än planerat till följd av corona-viruset, och eftersom studion fortsätter att vara mycket kvalitetsfokuserad har man beslutat att skjuta upp expansionen.

Cuphead

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?

1
Cuphead får en egen hotsauce-serie

Cuphead får en egen hotsauce-serie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead blev snabbt enormt populärt när det släpptes 2017 och sedan dess har det lanserats till alla större format (inklusive Tesla-bilar), fått en egen Netflix-serie och...



Loading next content