Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza-utvecklaren berättar snart mer om framtiden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Yakuza: Like a Dragon var ett rejält avsteg från serien med ett helt nytt spelsystem, ny huvudperson och ny stad. Det har därför beskrivit som något av en reboot. Att döma utifrån betygen det fått, verkar dock satsningen ha varit framgångsrik.

Serien firar 15 årsjubileum i december, och med detta i åtanke kommer utvecklaren Ryu Ga Gotoku Studio köra en en livestream den 8 december. Där ska de bland annat prata om <em>"future developments"</>, och kanske ge en försmak av vad som komma skall. Vi tror inte att vi hoppas på något nytt utannonserande av uppföljaren ännu, men det ska ändå bli intressant att få höra mer om vad de har på gång, såklart.

Yakuza: Like a Dragon finns ute nu till PC, Playstation 4, Xbox One och Xbox Series S/X. En Playstation 5-version kommer den 2 mars nästa år.

Yakuza: Like a Dragon

Tack PCGamesN

Relaterade texter

6
Yakuza: Like a DragonScore

Yakuza: Like a Dragon

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få leva rövare som yakuza-gangster igen, denna gång med ett helt nytt fightingsystem...

0
Yakuza-skaparen lämnar Sega

Yakuza-skaparen lämnar Sega

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I slutet av augusti började rykten cirkulera om att Toshihiro Nagoshi, skaparen av Yakuza- och Judgment-serien, var i förhandlingar med den kinesiska jätten NetEase, och...



Loading next content