Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Massor av bröst och förstapersonssex i Cyberpunk 2077

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har som bekant gjort tusentals förtittar här under snart 20 år på Gamereactor. Normalt när vi får tillfälle att testa ett kommande spel, fokuserar vi på huvudfunktionerna för att kunna berätta hur det känns att spela och vad du kan förvänta dig. Men med bara några få veckor kvar till lanseringen av Cyberpunk 2077, valde Gamespot att göra det lite annorlunda.

Istället för att utforska cybernetik, kolla in Night Citys stadsdelar och spätta runt med scifi-osande bilar - satsade de på action. I sänghalmen. Med CD Projekt Red vakande över axeln medan de spelade valde de att kolla in sexet i spelet. Och det finns faktiskt en del vi kan lära oss av detta. Om du är på jakt efter lite hanky-panky i spelet bör du bege dig till Kabuki-distriktet där det finns gott om sexarbetare av olika kön.

Det visar sig sedan att sexscenerna i Cyberpunkt 2077 är både "more involved and a bit more graphic" än det vi fick i The Witcher 3: Wild Hunt. Förtitten avslöjar också att det är "a lot of boobs" och även "a fair amount of full-frontal female nudity" samt dessutom "you'll find a ton of dildos" i Night City. Allt detta "played from a first-person perspective". Med tanke på att vi tidigare rapporterat om åldersmärkningen och det faktum att du själv får välja utseende på ditt könsorgan i spelet, är det kanske inte helt konstigt att du även får de dem i själva äventyret?

Gamespot avrundar med med att förklara hur "Protagonist V and his partner slam the ham in a number of positions", men att det sedan är "all over in probably 30 seconds, which maybe doesn't speak too kindly of V's performance".

Och... då vet vi det!

Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content