Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Marvel's Avengers utökas med Kate Bishop och mer story i december

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som förväntat kollapsade spelarbasen när Square Enix försenade Playstation 5- och Xbox Series S/X-versionerna av Marvel's Avengers och tillskottet Kate Bishop, men de ger lyckligtvis inte upp och snart är det dags för den första expansionen.

Kate Bishop kommer till spelet den 8 december och samtidigt får vi också några nya storyuppdrag som gör det möjligt för oss att bekanta oss med denna version av Bishop. Videon visar att hon inte bara kommer ha båge och olika pilar till sitt förfogande, för naturligtvis kommer hennes svärd också till nytta i striderna mot bland annat den nya fiendetypen Super Adaptoid.

Hennes Assault Heroic är Warp Arrow och låter dig teleportera medan en stor explosion både skadar fiender och får dem att sväva försvarslösa i luften. Medspelarna kan också dra nytta av detta med en uppgradering. När det gäller hennes Ultimate Heroic, heter den Quantum Overdrive.

Tyvärr får vi dock vänta på Hawkeye som släpps först nästa år, men kort sagt verkar det finnas anledning att återvända till Marvel's Avengers både runt julen och i början av 2021.

HQ
Marvel's Avengers
Marvel's AvengersMarvel's Avengers

Relaterade texter



Loading next content