Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 utökas med ny Premium Career

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du fortfarande gillar att slakta Skaven i Fatsharks co-op-actionpärla Warhammer: Vermintide 2, så har du nu något nytt att se fram emot. Karaktären Bardin Gorekkson har nämligen fått ett nytt yrke att använda; Outcast Engineer.

Detta är en Premium Career, som betyder att den kostar en slant, men lyckligtvis tycks det vara ett genomarbetat tillskott. Det handlar om en specialist på avståndsattacker, som använder sin Ultimate-förmåga på ett kreativt sätt. Istället för att ladda upp din mätare och avfyra den förmåga du nu har, så har denna klass en gatling gun som använder mätaren som ammunition.

Det finns även två nya vapen som Gorekkson kan använda, nämligen Cog Hammer samt Masterwork Pistol. Han kan även bära med sig tre granater, så räkna med att sprida död och förintelse.

Detta är andra Premium Career som släppts till Warhammer: Vermintide 2, efter att Markus Kruber tidigare utökats med Grail Knight. Kolla in de första bilderna här nedan.

Warhammer: Vermintide 2
Warhammer: Vermintide 2
Warhammer: Vermintide 2

Relaterade texter

0
Spela necromancer i Vermintide 2

Spela necromancer i Vermintide 2

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Nu kan du få uppleva hur det är att resa de döda och kasta ondskefulla besvärjelser på folk i Vermintide 2. Som ett led i halloween-firandet finns det en ny karriär för...

1
Warhammer: Vermintide 2 får mer gratis DLC

Warhammer: Vermintide 2 får mer gratis DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått över fem år sedan lanseringen av Warhammer: Vermintide 2, men vi får fortfarande nytt innehåll till actionäventyret från Fatshark som verkligen tagit väl...



Loading next content