Svenska
Gamereactor
nyheter
Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising kommer även låta oss spela i Kina

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de första sakerna som avslöjades om Immortals: Fenyx Rising, eller Gods & Monsters som det hette tidigare, var att det baseras på grekisk mytologi. Det är dock Ubisoft som utvecklar, och givetvis har de planer för framtiden efter lanseringen den 3 december.

Nu har vi fått en ny trailer som fokuserar på vad vi kan förvänta oss av Immortals: Fenyx Rising längre fram i och med dess säsongspass. Bland annat kan vi se fram emot tre stora expansioner i samma stil som Assassin's Creed Odyssey fick.

Den första kallas A New God och kommer att visa vad Fenyx hittar på sedan eftertexterna slutat rulla. Då går resan nämligen till Olympus, där ett antal nya utmaningar väntar som kommer att testa både din stridsförmåga och din hjärna. Sedan ändrar vi faktiskt huvudperson i Myths of the Eastern Realms eftersom den här historien tar oss till Kina. Den nya karaktären heter Ku och kommer bland annat att införa en ny stridsstil för att du ska kunna besegra de nya fiendetyperna som väntar i kinesisk mytologi. Expansion nummer tre, The Lost Gods, kommer inte bara att introducera ännu en spelbar karaktär - utan även ändra perspektiv. Ashs grekiska äventyr kommer att upplevas uppifrån med en isometriskt vinkel när sökandet efter de glömda gudarna utvecklas.

Genom att köpa säsongspasset får du faktiskt också något extra från första stund, närmare bestämt When the Roads Get Rocky. Det är ett uppdrag som bara kommer att vara tillgängligt för säsongspassägare.

Om du inte är villig att spendera extra pengar på spelet kan du fortfarande se fram emot att regelbundet få nya dagliga och veckovisa utmaningar, tävlingar, extra utmanande Vault-uppdrag, nya kosmetiska godsaker och lite annat vi kommer att höra mer om senare.

HQ
Immortals: Fenyx Rising

Relaterade texter

8
Immortals: Fenyx RisingScore

Immortals: Fenyx Rising

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Ubisoft återvänder till den grekiska övärlden och de antika gudarna, och denna gång är humor och lättåtkomlighet i strålkastarljuset. Joakim har dräpt söta björnar och tänkt på mytologiska penis-sagor under en vecka, och han är nu redo att dela ut ett betyg...



Loading next content