Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Avnjut Call of Duty: Warzone i 120 bilder per sekund med Xbox Series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utan att göra någon grej av det, har Infinity Ward uppgraderat Call of Duty: Warzone på ett tämligen betydande sätt. Det visar sig nu nämligen att du kan spela det i 120 bilder per sekund med Xbox Series X. Detta noterades av Digital Foundry, som poängterar att detta märkligt nog heller inte nämns i senaste patch-listan för spelet.

Digital Foundry skriver att Call of Duty: Warzone till Microsofts nya konsol generellt håller sig i spannet mellan 100-120 bilder per sekund, och jämför med Playstation 5-versionen som inte fått någon liknande behandling utan körs i maximalt 60 bilder per sekund. Detta är det tredje stora spelet till Sonys konsol som hanteras på detta sätt. Vi har tidigare rapporterat att Star Wars: Squadrons kan spelas i 120 bilder per sekund till Xbox Series S och X - men inte Playstation 5, och innan helgen avslöjades att detta förhållande även gäller Rocket League.

Det spekuleras att detta beror på hur Playstation 5 hanterar förra generationens spel, men inget har bekräftats officiellt från Sony. Vi rekommenderar dock alla Xbox Series X-spelare som har möjlighet att prova på funktionen i Call of Duty: Warzone, då det är ett spel där det verkligen får betydelse.

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content