Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Phil Spencer: Elden Ring är Miyazakis mest ambitiösa spel någonsin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att FromSoftware utannonserade det kommande Elden Ring på Microsofts E3 presskonferens för två år sedan, har vi inte hört något mer om detta utöver ett par rykten. Det har lett till spekulationer om att spelet i värsta fall är nedlagt.

Men så är det inte, enligt en person som har "played quite a bit" av Elden Ring, och det är Xbox-bossen Phil Spencer. I en intervju hos Gamespot förklarar Spencer att han har "seen actually quite a bit. I've played quite a bit"

Några detaljer får vi såklart inte, men han avslöjar åtminstone att det är director Hidetaka Miyazakis (skapare av både Souls-serien och Bloodborne) mest ambitiösa spel hittills:

"As somebody who's played all of Miyazaki's games over at least the last decade, this is clearly the most ambitious game that he's done. I mean, I love his games, but seeing some of the gameplay mechanics stuff that he's tackling, he and the team are tackling this time, of the setting, working with another creator in terms of story. I love it."

Så för att summera så vet vi egentligen fortfarande inget om Elden Ring, men det står åtminstone klart att det fortfarande lever och tycks ha väldigt höga ambitioner. Och det är ju alltid något.

Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content