Svenska
Gamereactor
nyheter
The Bluecoats - North & South

The Bluecoats: North & South ute nu till konsolerna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Om du älskar klassiska, europeiska serier lika mycket som vi gör, är du säkert bekant med belgiska The Bluecoats (gick under namnet Blårockarna i Sverige). Även om serien var (och fortfarande är) väldigt bra, så är den kanske mest känd tack vare spelet North & South som släpptes 1989 till Amiga 500, Commodore 64 och NES.

Spelet gjorde comeback år 2012 som en remake trogen originalet, men det släpptes bara till PC och smartphones. Tills idag. Nu har Anuman och Microids släppt en remastrad version av remaken (puh!) till Playstation 4, Switch och Xbox One.

Spelet bygger fortfarande på det amerikanska inbördeskriget (1861-1865) när nordstaterna krigade mot de konfedererade utbrytarstaterna i söder. Spelet bjuder på en ljuvlig kombination och strategi och action med mycket humor och variation. Kolla in lanseringstrailern för konsolerna här nedan.

HQ
The Bluecoats - North & SouthThe Bluecoats - North & South
The Bluecoats - North & SouthThe Bluecoats - North & South

Relaterade texter

1
The Bluecoats - North & SouthScore

The Bluecoats - North & South

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Gamla North & South har återupplivats och släppts till smartphones och tablets. Elfving har blivit både nostalgisk och uttråkad i sina lekar med Blårockarna...



Loading next content