Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Age of Empires II: Definitive Edition

Age of Empires II får Battle Royale i stor uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Remaster versionen av Age of Empires II får däremot ett officiellt Battle Royale och massvis med nytt innehåll i November. Det är en del av en stor uppdatering då denna version av spelet fyller ett år nästa månad. Spelläget kommer ackompanjeras av en turnering om 10 000 dollar där både proffs och kända spelinnehållsskapare inom spelets community deltar.

Några av förändringarna för spelet i uppdateringen är nytt meny och användargränssnitt i huvudmenyerna. En ny balansering av faktionerna och avslutningsvis ett nytt spelläge som är spelseriens första officiella försök med ett Battle Royale läge. I spelläget kommer 8 spelare att tävla mot varandra. För en mer detaljerad inblick i vad som väntar så har utvecklaren släppt en ny trailer.

Age of Empires II: Definitive Edition

Relaterade texterLoading next content