Svenska
Gamereactor
nyheter
The Ascent

Svenska The Acsent ser alltmer lovande ut i ny video

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de första spelen som visades upp till Xbox Series X var svenska utvecklaren Neon Giants kommande rollspel The Ascent. Det såg intressant ut redan från första stund med en klassisk scifi-inramning där fraktioner slåss om herraväldet efter att en megakorporation kollapsat. Det till synes stenhårda äventyret kan spelas både ensam och co-op för upp till fyra personer.

Nu har vi fått en närmare fem minuter lång video där utvecklarna demonstrerar vad vi har att se fram emot. Det betyder i praktiken både nytt gameplay, ett välskrivet narrativ samt påkostad presentation.

Det bekräftas tyvärr även att det inte kommer att släppas i år, och kommer till PC, Xbox One och Xbox Series S/X under 2021. Kolla in videon här nedan.

HQ
The Ascent

Relaterade texter

1
The AscentScore

The Ascent

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Niclas har satt tänderna i Neon Giants cyberpunkäventyr och han är till stor del imponerad av svenskarnas första spel...

0
The Ascent släpps till Playstation i mars

The Ascent släpps till Playstation i mars

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Redan i december blev det inofficiellt avslöjat att tidigare PC- och Xbox-exklusiva The Ascent var på väg till Playstation-konsolerna. Nu, två och en halv månad senare...



Loading next content