Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite igång med Halloween-firandet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att Epic Games skulle uppmärksamma Halloween i Fortnite, vär väl en lågoddsare av sällan skådat slag. Nu har de dock presenterat exakt vad vi kan vänta oss.

Årets Halloween-evenemang startar imorgon och heter Fortnitemares 2020: Midas 'Revenge. Med det namnet förstår du naturligtvis att de har återupplivat spionen, som nu kommer att fungera som en slags boss i spelet. Dessutom är det inte bara han som återupplivas. Om du dör i Solo, Duos eller Squads kommer du tillbaka som en så kallad Shadow, vilket bland annat innebär att du kan ta kontroll över fordon i hopp om att döda de överlevande och vinna en Nitemare Royale.

Själva kartan kommer naturligtvis att erbjuda ett antal förändringar också, komplett med nya vapen och godis utspridda överallt, detta medan Halloween-baserade släggor, Back Bling och andra kosmetiska godsaker väntar om du klarar utmaningar.

Årets konsert blir J Balvin, som kör igång klockan 02:00 den 1 november. Om du använder det nya Party Troope-skinet där eller i repriserna, får du en speciell variant av densamma. Evenemanget i sig pågår till 3 november om allt går som planerat.

HQ
Fortnite
Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content