Svenska
Gamereactor
nyheter

Inxile Entertainments nästa rollspel tycks ha steampunk-tema

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Inxile Entertainment hör sedan två år till Xbox Games Studios, men har fortfarande inte släppt något spel för deras räkning. Sent i somras släppte de Wasteland 3, men det var påbörjat långt innan Microsoft var inblandade och hade även annan utgivare. Nu är de dock igång med två spel där de alltså har tillgång till Microsofts djupa plånbok.

Det ena projektet är just påbörjat och även det andra är rimligen ganska tidigt in i produktionen, men nu har vi kanske fått en ledtråd om temat via Resetera. De har noterat att utvecklarna Jason Anderson och Chad Moore lagt upp hundratals (om inte tusentals) steampunk-inspirerade vapen, omgivningar och karaktärer på sitt Pinterest-konto.

Varför de skulle sitta massproducera sådant i mängder, om det inte var för ett spel, känns oklart. De har dessutom tidigare arbetat på Arcanum-serien för Troika, och har alltså erfarenhet av steampunk.

Det är såklart ingen bekräftelse på något som helst vis, men det tyder ändå på att Inxile alltså tycks vara väldigt intresserade av steampunk.

Inxile Entertainments nästa rollspel tycks ha steampunk-tema
Bild från Klobrille


Loading next content