Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons Diaries berättar allt om Howling Peaks-expansionen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hittills har Mojang släppt två expansioner till Minecraft Dungeons, närmare bestämt Jungle Awakens och Creeping Winter. Lyckligtvis har de mer än så på gång dock, och har utannonserat mer innehåll.

Nästkommande expansion heter Howling Peaks och släpps i november till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One. Det utspelas i ett bergsområde denna gång, och självklart finns ny loot att hitta samt nya Mobs att besegra i totalt tre nya storyuppdrag. Samtidigt som Howling Peaks släpps, kommer dessutom även en gratisuppdatering med fler svårighetsgrader.

Om du vill kolla in allt detta närmare, så kolla in Minecraft Dungeons Diaries-videon här nedan där Mojang berättar och visar sådant du bör veta.

HQ
Minecraft Dungeons

Relaterade texter

9
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad tros om episka fantasy-äventyr i svenska Mojangs fyrkantigt blockiga värld tillsammans med ett gäng glada vänner? Vi har recenserat Minecraft-spinoffen Dungeons...

0
Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Dryga året senare är Minecraft Dungeons till PC inte längre exklusivt för Microsoft Store, och finns nu även att köpa via Steam. Mojangs dungeon crawler-inspirerade...



Loading next content