Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War-betan startar till helgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Det är fortfarande dryga månaden kvar tills Call of Duty: Black Ops Cold War släpps, men så länge behöver du dock inte vänta på att få provspela. Om du har Playstation 4 och har förhandsbokat spelet, får du nämligen spela betan från och med idag, och den 10 oktober för alla Playstation 4-ägare spela oavsett. Betan håller på till måndag den 12 oktober.

Veckan därpå är det dags för PC och Xbox One, den betan pågår från den 15 oktober till den 19, där de som förhandsbokat får chansen att delta direkt, medan övriga för ansluta den 17 oktober.

I betan får vi prova på Black Ops 6v6, Combined Arms 12v12 och ett nytt VIP Escort-läge. Alla som når level 10 i betan kommer belönas med en exklusiv kulspruta. Call of Duty: Black Ops Cold War släpps den 13 november till PC, Playstation 4, Xbox One och Xbox Series X. Den 19 november kommer det även till Playstation 5.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Relaterade texter

0
Över 400 miljoner Call of Duty-spel sålda

Över 400 miljoner Call of Duty-spel sålda

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet såklart alla att Call of Duty är riktigt stort och en bästsäljare år efter år. Det var så sent som igår vi rapporterade att Call of Duty: Warzone har passerat 100...



Loading next content