Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Köp ett segel i Sea of Thieves och bidra till att bekämpa cancer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rare låter på Twitter meddela att de dragit igång ett fint initiativ tillsammans med Stand Up To Cancer, en organisation som sysslar med ganska exakt det namnet antyder. För att hjälpa dem samla in pengar, säljer Rare nu ett DLC-paket kallat Sails of Union till Sea of Thieves, vilket innehåller en uppsättning segel som dessutom har en liten överraskning nattetid i spelet.

100% av prislappen (60 kronor) som du betalar via Microsoft Store går oavkortat till cancer-välgörenhet, och om du köper på Steam så tar Valve en del av kakan men Microsoft donerar 75% av priset till samma ändamål. Precis som Stand Up To Cancer noterar i sin beskrivning, "Every pound speeds up life-saving research", får du nu alltså möjlighet att både göra en god gärna och få något kul på samma gång. Låter som en klassisk win/win, tycker vi.

En liten trailer för Sails of Union DLC kan kolla in här nedan. Kommer du slå till på detta?

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content