Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Premiärdatum för Yakuza: Like a Dragon till Playstation 5 spikat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett nytt kapitel i Yakuza-sagan finns redan att avnjuta till Playstation 4 i Japan, men i väst får vi vänta och när det väl kommer är det till PC och Xbox (det stödjer Smart Delivery, för övrigt). Redan den 13 november kan Xbox Series X-ägare gå på äventyr i Isezakichô-stadsdelen i Yokohama, spelandes Yakuza: Like a Dragon.

Men det kommer till Playstation-konsolerna med, de får bara vänta lite längre. Nu har Sega bekräftat att spelet lanseras till både Playstation 4 och 5 den 2 mars nästa år.

Spelet är på många sätt ett avbräck från det klassiska Yakuza-konceptet, och i stället för strid i realtid kämpar du nu med ett turbaserat rollspelsliknande system. Serien har också fått en ny huvudperson, och handlingen utspelas heller inte i Tokyo.

Yakuza: Like a Dragon har fått fina omdömen i Japan, så vi håller tummarna för att det mottas väl även i väst. Den 13 november är det premiär till Xbox One, Xbox Series S/X och PC.

Yakuza: Like a Dragon

Relaterade texter

6
Yakuza: Like a DragonScore

Yakuza: Like a Dragon

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få leva rövare som yakuza-gangster igen, denna gång med ett helt nytt fightingsystem...

0
Yakuza-skaparen lämnar Sega

Yakuza-skaparen lämnar Sega

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I slutet av augusti började rykten cirkulera om att Toshihiro Nagoshi, skaparen av Yakuza- och Judgment-serien, var i förhandlingar med den kinesiska jätten NetEase, och...



Loading next content