Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rykte: Kolla in första bilden från Starfield

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att Microsoft utannonserade att de köper upp ZeniMax (bland annat Bethesda) förra veckan, har många undrat hur framtiden för ZeniMax många olika spelserier kommer att bli. Xbox-chefen Phil Spencer har dock försäkrat att Deathloop och Ghostwire Tokyo förblir tidsexklusiva för Playstation 5, och säger att det i framtiden kommer vara från fall till fall.

En av de hetaste potatisarna är Starfield, vilket är Bethesdas nästkommande storsatsning. Om det blir exklusivt för Xbox Series S och X (samt såklart PC) vore det väldigt stort. Hur det blir med den saken, återstår att se, men nu har vi kanske fått en försmak av vad som komma skall.

På det ofta kritiserade forumet 4chan har en anonym användare läckt en bild från ett spel som påstås vara just Starfield, komplett med dess menysystem. Ta det med en sedvanlig skäppa salt, men visst ser det trevligt ut, förutsatt att det faktiskt är Starfield?

Starfield

Tack GamingBolt

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content