Svenska
Gamereactor
nyheter

Vi har köpt ett flipperspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har för egen del varit en 20 år lång drömgrej, att ha ett fräscht Creature From the Black Lagoon (Bally, 1992) hemma. Eller ja, på kontoret. Världens bästa flipperspel, om du frågar mig. Och det var såklart giganterna borta på helsvenska Arcade Dreams som hjälpte oss att realisera det. Just nu, idag, håller vi på att byta ut några enklare plastdetaljer samt att rengöra kretsar och spelplanen. Som sen ska vaxas. Vi har även, idag, beställt ny (officiell) dekor som ska klistras på efter det att jag spacklat igen då små träskadorna som finnes, målat allt svart igen. Vi har beställt helt nya ben, nytt glas och en hel säck nya lampor också. Nya kulor är beställda också samt en mod där man monterar en dykare med LED-lampa i uppe på huvudrampen. Roligt projekt, såklart. Och vi har för avsikt att dela med oss av processen med dig som läser.

Vilket flipperspel skulle du vilja ha?

Du har väl inte missat artikeln om hur vårt arkadspel gjordes, heller? Länk

Vi har köpt ett flipperspel
Där står det nu, bredvid vårt custombeställda CPSII-arkad från Arcade Dreams.
Vi har köpt ett flipperspel
Det måste bytas ett par säkringar och kretsar och kopplingar rengörs idag, tillsammans med spelplanen som sen ska vaxas.
Vi har köpt ett flipperspel
Dekoren är precis som resten av spelet från 1992 och ska byta sut mot officiella, toppfräsche grejor i perfekt kvalitet.
Vi har köpt ett flipperspel
Det är något alldeles visst med flipperspel ändå, ren, rå, riktig mekanik. Analogt skoj på en helt egen nivå.


Loading next content