Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza

Yakuza-spelen kommer att filmatiseras

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Efter filmsuccén som stavas "Sonic the Hedgehog" är det inte så konstigt att Sega vill fortsätta att åka på framgångståget och har enligt uppgifter till https://variety.com/2020/film/news/yakuza-movie-sega-video-game-1234781210/?cx_testId=48&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=3#cxrecs_s">Variety</a> satsat på att filmatisera en av sina största spelfranchiser: den populära Yakuza-serien. Detta är tänkt att ske i samarbete med produktionsbolagen Wild Sheep Content och 1212 Entertainment. Sistnämnda bolag bekräftade i sitt uttalande att vi mycket riktigt kommer att följa Kazuma Kiryus oförglömliga resa i Japans undre värld:

HQ

"Yakuza offers us a new playground in which to set compelling stories with complex characters in a unique environment that audiences have rarely seen before. The saga of Kazuma Kiryu has a built-in cinematic appeal - a mix of kinetic action with bursts of comedy, multiple converging storylines, and a gripping journey towards redemption."

Yakuza filmatiserades i Japan redan år 2007 under namnet Yakuza: Like A Dragon, där Takashi Miike stod för regin. Yakuza: Like A Dragon är också namnet på det kommande Yakuza-spelet som får premiär den 13 november. Varken regissör, manusförfattare eller släppdatum har spikats till den nya filmen. Vad säger du om en Yakuza-film? Vad tycker du om spelserien?

Yakuza

Relaterade texter

YakuzaScore

Yakuza

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Segas påkostade maffiaäventyr bjuder både på våldsromantik och ett billigt Japan-besök. Vi har slagit in näsben och hängt på skumma barer i ett av Tokyos hårdare kvarter

0
Yakuza-spelen kommer att filmatiseras

Yakuza-spelen kommer att filmatiseras

NYHET. Skrivet av André Lamartine

Efter filmsuccén som stavas "Sonic the Hedgehog" är det inte så konstigt att Sega vill fortsätta att åka på framgångståget och har enligt uppgifter till Variety satsat på...



Loading next content