Svenska
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Warner Bros tycks också satsa på höjda spelpriser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Standardpriset för storspel har länge varit $60, men inför nästa generation har Activision, Take-Two och Sony deklarerat att det är dags att skruva upp detta. De nya priserna för storspel ligger därmed på mellan 800-850 kronor.

Nu tycka Warner Bros Interactive göra de ovan tre nämnda företagen sällskap, för WCCFTech rapporterar att de butiker som erbjuder Gotham Knights och Suicide Squad: Kill the Justice League till förhandsbokning säljer det för $74,99.

Euro-priset tycks däremot ligga på €69,99 och det verkar alltså vara en höjning på €5 för vår del, istället för de €10 som exempelvis Sony valt att satsa på. Förhoppningsvis betyder detta mindre mikrotransaktioner - men vi räknar sannerligen inte med det.

Gotham Knights

Relaterade texter

Gotham KnightsScore

Gotham Knights

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Batman är död och Gotham Citys gangsters firar. Det borde de inte ha gjort, för fyra unga talanger står redo att slutföra det Läderlappen påbörjade...

1
Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Även om Warner Bros inte sagt något om försäljningssiffrorna ännu, verkar det troligt att Gotham Knights sålt mycket sämre än företaget hoppats på. Kanske är det också...



Loading next content