Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Deathloop och Ghostwire Tokyo fortfarande PS5-tidsexklusiva

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att det står klart att Microsoft köer ZeniMax, är det många som har undrat vad det får för konsekvenser för kommande spelen Deathloop och Ghostwire Tokyo. Båda är tidsexklusiva titlar för Playstation 5 - som nu både ges ut och utvecklas av Microsoft-företag.

Men tydligen kommer inget att ändras. Xbox-bossen Phil Spencer säger till Bloomberg att Microsoft kommer hålla avtalet om Playstation 5-exklusivitet för båda dessa titlar, men lägger till att det i framtiden blir "on a case by case basis" om spel ska komma till annat än PC och Xbox-konsoler.

Eftersom Microsoft sannolikt inte köpte ZeniMax bara för att få deras spel till Game Pass (det hade kostat dem betydligt mindre än $7,5 miljarder), utan för att lyfta egna kapaciteten och Xbox, finns det en uppenbar risk att det blir besvikna gamers längre fram när nya titlar från de senaste Xbox Game Studios-tillskotten (såsom Bethesda, Id Software, Arkane, MachineGames and Tango Gameworks) utannonseras.

Ghostwire TokyoGhostwire Tokyo
Ghostwire Tokyo till vänster, Deathloop till höger

Tack Jason Schreier

Relaterade texter

6
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Resident Evil-seriens pappa är tillbaka med ett av årets mest efterlängtade äventyrsspel och Hegevall är allt annat än imponerad...



Loading next content