Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Gamereactor sparkar igång ny stor 2v2 CS:GO-turnering i samarbete med HyperX och Elgiganten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

I våras drog vi igång en gigantisk 2v2-turnering i Counter-Strike: Global Offensive. Det var en stor framgång och tusentals gamers i hela Norden registrerade sig. Nu är vi tillbaka med en ny upplaga, och den här gången finns det fler priser att vinna än tidigare utöver de kontanta vinsterna.

HQ

I samarbete med HyperX öppnar vi en nu en ny turnering där du och en vän kan tävla om coola priser, till exempel ett fantastiskt förstapris på €1000, samt trådlösa headset, tangentbord, möss och musmattor från HyperX.

Allt spelas BO3, vilket betyder bäst av tre matcher, och vi börjar med en gruppspelsfas, från vilken de 16 bästa lagen går vidare till eliminationsrundorna. Den stora finalen kommer att äga rum den 14 november och detta kommer att visas i en stor livestream på vår livesida.

Du kan läsa mer om turneringen, samt läsa alla regler på vår turneringssida. Nedan hittar du både prislistan och schemat för turneringen.

Tidsplan:

Sign-ups:
22 september - 4 oktober
Gruppspel:
6 oktober - 18 oktober
Eliminering 1:
20 oktober - 27 oktober
Eliminering 2:
29 oktober - 5 november
Kvartfinaler:
7 november - 8 november
Semifinaler:
10 november - 11 november
Bronskamp:
13 november
Final:
14 november

Priser:

1:a plats:


  • €1000

  • Två HyperX Truly Wireless Bundles (består av Cloud Flight S headset, Alloy Elite 2-tangentbord, Pulsefire Dart-mus och Fury Ultra RGB-musmatta)

2:a plats (till båda vinnare):


  • HyperX Cloud Flight S-headset

  • Pulsefire Dart-mus

  • Fury Ultra RGB-musmatta

3:e plats (till båda vinnare):


  • HyperX Cloud Flight S-headset

Vi uppmanar dessutom alla som vill delta att glida förbi turneringens Discord, och vi kräver ävcen att alla har koll på följande regel:

Du ska vara minst 13 år gammal för att få delta. Deltagare mellan 13 och 16 år ska ha samtycke från sina föräldrar. All support sker via [email protected].

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content