Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Det verkar vara en storykampanj på väg till Forza Motorsport

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera Resetera-användare har noterat en intressant detalj gällande cinematic director-veteranen Joseph L Rubino (med Max Payne 3, Grand Theft Auto V, Red Dead Redemptions 2 och Assassin's Creed Odyssey på meritlistan), som nu jobbat för Turn 10 i två år. Via hans LinkedIn kan vi bland annat läsa att han där varit ansvarig för bland annat Narrative Design, Cinematic Design, Cinematics Director och Narrative Leadership. Allt detta är yrkesroller som vi normalt inte väntar oss att hitta i racingspel, och i synnerhet inte under två års tid.

Under helgen lade han upp en nu borttagen video på Vimeo, där vi fick se honom arbeta med flera skådespelare och motion capture, där särskilt falkögda personer noterade att en racingbil kunde skymtas. I och med att kommande Forza Motorsport är något av en reboot för serien, så utgår vi från att Turn 10 arbetar på att fräscha till serien.

En filmisk kampanj skulle passa in i detta, och att en så meriterad person som Rubino har jobbat med Turn 10 i två år tyder på att han haft en större roll än att regissera repriser. Oavsett vad han gjorde, har han nyligen lämnat dem och arbetar nu hos en annan Xbox Game Studios-utvecklare, nämligen Obsidian Entertainment.

Forza Motorsport

Relaterade texter

Forza MotorsportScore

Forza Motorsport

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Efter en vecka på racingbanorna är Conny, i sin längsta recension så långt, redo att dela ut betyg till Turn 10:s efterlängtade åttonde del i sin Motorsport-serie...



Loading next content