Svenska
Gamereactor
nyheter
Godfall

Godfalls standardutgåva tycks också kosta drygt 800 kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som Gamereactor tidigare kunnat berätta har några utgivare höjt priset på titlar till nästa generation. En av dem är Sony som kommer att ta €79,99 (runt 830 kronor) för sina större spel, varav Demon's Souls, Destruction All Stars och Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition hittills bekräftats få denna prislapp.

Nu rapporterar GamingBolt att bland annat butikskedjan BestBuy i USA uppdaterat sina spelpriser för Godfall, och att det där $69,99 som gäller för standardutgåvan (samt $99,99 for Ascended Edition), vilket är prislappen som motsvarar €79,99 i Europa.

Ett europeiskt pris för Godfall har dock inte bekräftats ännu, så vi håller tummarna för att det inte kostar motsvarande 830 kronor. Det släpps tillsammans med Playstation 5 den 19 november i Europa och kommer även till PC. Har det någon betydelse roll för din egen del vad spel kostar?

Godfall

Relaterade texter

GodfallScore

Godfall

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ett av de mest hypade releasespelen till Playstation 5 är lika snyggt som det är platt, tunt och enformigt...

5
Godfall släpps till Steam och Xbox i april

Godfall släpps till Steam och Xbox i april

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Gearbox och Counterplays Godfall blev tyvärr ingen höjdare och hade gott om problem vid lanseringen. Sedan dess har de arbetat på att förbättra spelet, och om några...

0
GRTV videorecenserar PS5-titeln Godfall

GRTV videorecenserar PS5-titeln Godfall

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Counterplay / Gearbox-spelet Godfall var hypat på förhand. Som en urläckert förpackat och ytterst våldsam mix mellan Diablo, God of War och Destiny. Det färdiga spelet...



Loading next content