Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök kommer till Playstation 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En lång och hård vinter väntar Kratos och Boy, vilket ju är något som flera fans har väntat på sedan Santa Monica bländade världen med både sinnessjuk grafik och ett sylvasst manus i 2018-titeln God of War. Under Playstation 5 Showcase-eventet fick vi dessutom bekräftat att uppföljaren till PS4-succén får en uppföljare som mest troligt går under namnet God of War Ragnarök.

Teasern vi fick var kanske inte den mest avslöjande, men bara att höra krigsgudens kyliga stämma räckte för att göra redaktionen otroligt exalterade och nu vet vi att Ragnarök nalkas redan nästa år till Playstation 5. Längtar du efter detta mytologiska far-o-son-epos?

God of War: Ragnarök
HQ

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content