Svenska
Gamereactor
nyheter
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry släppt till Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Assemble Entertainments äventyrsspel Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry släpptes ursprungligen för två år sedan och finns idag till PC, Playstation 4 och Switch samt smartphones. Nu låter studion meddela att ytterligare ett format lagts till i listan, nämligen Xbox One, vars version nu lanserats.

Om du inte är bekant med snuskhummern Larry Laffer, så handlar det om en herre på jakt efter snygga, yngre damer. Spelen var stora under 80- och tidigt 90-tal, men i dagens klimat känns en sådan här karaktär ganska utdaterad. Just detta är också poängen med Wet Dreams Don't Dry, som illustrerar hur det är att vara Larry Laffer i vår värld idag.

Spelet fick hyggliga betyg när det släpptes och får även en uppföljare till PC den 15 oktober (vi utgår från att fler format också är på väg) kallad Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice. Kolla in trailern för Xbox One-versionen här nedan, epilogen Happy Ending ingår för övrigt i paketet.

HQ
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

Relaterade texter

4
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't DryScore

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Spelvärldens meste snuskhummer Larry Laffer är tillbaka för nya peka/klicka-äventyr och nu har Wet Dreams Don't Die även släppts till Switch. Jonas Mäki har recenserat...



Loading next content