Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead-leksaker på köpet när du äter på Arby's

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tyvärr saknas Arby's helt i Europa, men det är en av de största kedjorna för mackor i USA med över 3300 restauranger. Så varför berättar vi detta? Jo, därför att Studio MDHR nu har utannonserat ett samarbete med just Arby's och om du av oklar anledning befinner dig i USA trots corona-eländet - så kan vi tipsa dig att glida över till en av kedjans restauranger för att få "all-new Cuphead toys with purchase of a Kids Meal".

Surfa över till Arby's officiella Twitter-konto för att kolla in vad det är som ingår med barnmenyn. Om du har missat Cuphead, generations kanske bäst designade spel, så påminner vi om vår recension.

HQ
Cuphead

Tack Siliconera

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?

1
Cuphead får en egen hotsauce-serie

Cuphead får en egen hotsauce-serie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead blev snabbt enormt populärt när det släpptes 2017 och sedan dess har det lanserats till alla större format (inklusive Tesla-bilar), fått en egen Netflix-serie och...



Loading next content