Svenska
Gamereactor
nyheter
Sleeping Dogs

Mer Sleeping Dogs i form av DLC

Lagom till kinesiska nyåret?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kineser namnger som bekant alla år efter diverse djur (råtta, gris) eller sagovarelser (drake, apa) i tolvåriga cykler. När nu den kinesiska almanackan går ifrån drakens år till ormens dito den 10/2 ser det också ut att ge oss västerlänningar anledning att fira.

Det står nämligen klart att det läckert regisserade actionspelet Sleeping Dogs är på väg att få ett DLC kallat just Year of the Snake. Och även om vi inte med säkerhet vet när det skall släppas är ju den stundande kinesiska högtiden ett intressant sammanträffande.

Dessutom finns en läckt lista trophies som tycks skvallra lite ytterligare om innehållet. Som om det behövdes liksom. Ormar, fyrverkerier och Hong Kongs gatuliv räcker för att dra till sig redaktionens blickar.

Sleeping DogsSleeping DogsSleeping DogsSleeping Dogs
Sleeping DogsSleeping DogsSleeping DogsSleeping Dogs

Relaterade texter

Sleeping DogsScore

Sleeping Dogs

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Activision lade ned True Crime: Hong Kong efter att ha strött miljontals dollar in i utvecklingen. Square Enix köpte upp spelet och gav studion ett extra år för att finslipa...

Sleeping Dogs-utvecklaren läggs ned

Sleeping Dogs-utvecklaren läggs ned

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är bara sju veckor sedan United Front Games, utvecklare av både Sleeping Dogs och ModNation Racers, utannonserade sitt nästa spel, Smash & Grab. Därför känns det nu...



Loading next content