Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Boy and the Cursed Kingdom

Monster Boy and the Cursed Kingdom släpps till PS5 och Xbox Series

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utvecklaren Game Atelier och utgivaren FDG Entertainment låter meddela att de har lite godsaker att bjussa på inför nästa generation. De tänker nämligen släppa Monster Boy and the Cursed Kingdom till både Playstation 5 och Xbox Series S/X.

Bland annat kan vi se fram emot tvättäkta 4K-upplösning samt stöd för 120 bilder per sekund, men det kommer dock inte finnas HDR-effekter och man har heller inga planer på fysiska utgåvor. De har även bekräftat via Twitter att de som redan äger Monster Boy and the Cursed Kingdom till Playstation 4 och/eller Xbox One kommer få uppgradera gratis.

Spelet släpptes ursprungligen år 2018 till Switch, Playstation 4 och Xbox One. Därefter kom det till PC förra året och till Stadia tidigare i år. Exakt när Monster Boy and the Cursed Kingdom har premiär till nästa generation är ännu ej bekräftat.

Monster Boy and the Cursed Kingdom

Relaterade texter

Monster Boy and the Cursed KingdomScore

Monster Boy and the Cursed Kingdom

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Monsterboy and the Cursed Kingdom är alltså så nära en nystart för Segas ikoniska Wonderboy-serie (även känd som Monster World) som man kan komma. Saken är den att det...

2
Här är dina fyra Stadia Pro-spel för juli

Här är dina fyra Stadia Pro-spel för juli

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Google var först ut denna gång med att utannonsera vilka spel som ingår nästa månad med deras prenumerationstjänst Stadia Pro. Det är en liknande lösning som Playstation...



Loading next content