Svenska
Gamereactor
nyheter
Ride 4

Ride 4-utvecklarna har bättre villkor till Xbox Series X än Playstation 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har som bekant satsat hårt på sitt Smart Delivery-program för Xbox Series X, vilket enkelt sammanfattat gör att du automatiskt får bästa tillgängliga version av ett spel oavsett vilken PC eller Xbox du spelar det på. Sony har däremot inte någon liknande variant, och säger att det är upp till utgivarna hur de vill hantera uppgraderingar av spel. Hittills har utgivarna dock valt att ge Sony-spelarna samma villkor som till Xbox Series X, men nu kommer ett undantag.

Det är Milestone som slår fast att Ride 4 kommer att släppas till både Playstation 5 och Xbox Series X den 21 januari. Till övriga format denna generation släpps det däremot om exakt en månad. Ride 4 kommer att stödja Smart Delivery, och därmed kan den som köper det till Xbox One fritt uppgradera det till Xbox Series X (och tillbaka igen).

Till Playstation 4 gäller däremot andra villkor. De får visserligen också uppgradera spelet gratis, men får bara tre månader på sig att göra detta efter att spelet släppts till Playstation 5. Har du inte utnyttjat detta innan den 30 april, så måste du helt enkelt köpa spelet på nytt. Milestone menar att spelet alltså är en del av Smart Delivery, medan de till Playstation 5 erbjuder fria tidsbegränsade uppgraderingar som en schysst tjänst.

Ride 4

Relaterade texter

6
Ride 4Score

Ride 4

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Johan har teståkt Milestones senaste motorcykelspel. En upplevelse som bara går att beskriva på ett sätt: frustrerande...



Loading next content