Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars är redan årets näst bäst säljande spel på Amazon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Super Mario fyller som bekant 35 år i år och det firas på flera sätt. Det mest uppmärksammade är dock en samling bestående av höjdarna Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy. Att detta är något folk är sugna på¨, är såklart självklart, men vi är ändå lite förvånade över att WCCFTech nu rapporterar att det är årets näst bäst säljande spel på amerikanska Amazon.

Det släpps ju överhuvudtaget inte ens förrän om tio dagar, så det har uppnått detta resultat på enbart förhandsbokningar. Så vilket spel är det som är före då? Final Fantasy VII: Remake, The Last of Us: Part II eller kanske Doom Eternal? Nej nej, dessa är alla frånåkta så det dammar i backspegeln, och det enda spel som sålt mer än samlingen Super Mario 3D All-Stars i år är såklart... Animal Crossing: New Horizons.

Vi räknar med att försäljningen tar ännu mer fart när det väl släpps och såklart i handeln kring Black Friday och julen. Att Super Mario 3D All-Stars slutar som årets mest sålda spel, får alltså betraktas som sannolikt. Inte illa pinkat för en titel som inte ens existerade för en vecka sedan.

Super Mario 3D All-Stars

Relaterade texter

Super Mario 3D All StarsScore

Super Mario 3D All Stars

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

Olof har äventyrat och hoppat runt bland inte ett, utan tre barndomsminnen. Läs om hur Nintendo lyckas förvalta sina mästerverk...



Loading next content