Svenska
Gamereactor
nyheter
Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 får en stor patch inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Streets of Rage 4 levererade underhållande stryk med bra retrokänsla när serien nyligen gjorde comeback efter drygt två decennier i frysboxen. Spelet hade härlig design, klassiskt gameplay, svängig spelmusik och såklart massor av lämpliga offer att dänga - vilket är hur vi vill ha denna genre.

Men det fanns ändå ett par brister som hindrade toppbetygen. Nu låter dock Dotemu meddela via Twitter att det är en patch på väg senare denna månad. Normalt skulle vi inte göra en nyhet om att en patch är på väg, men utvecklaren Lizardcube lade till mer kött till detta genom att därefter skriva:

"Looks like the big gameplay balancing patch is coming soon."

Det handlar alltså om en stor patch som påverkar spelets gameplay. Vi är härmed officiellt nyfikna. Vi återkommer till patch-listan när spelet fått uppdateringen senare denna månad. Har du själv spelat Streets of Rage 4 ännu? Det finns ute nu till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One. Om du har Xbox Game Pass, så ingår det till både PC och Xbox One.

Streets of Rage 4

Relaterade texter

Streets of Rage 4Score

Streets of Rage 4

RECENSION. Skrivet av Patryk Jamroz

Franska spelstudion Dotemu har återupplivat konungen av beat em' up-genren, efter 26 långa år. Vi tar oss en titt närmare på resultatet...



Loading next content