Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Ed Boon antyder nytt Mortal Kombat 11-innehåll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utan förvarning lät Mortal Kombat-seriens grundare och producent Ed Boon plötsligt meddela följande på Twitter igår kväll: "I see a tease in our future....". Detta följdes sedan upp av ett svar från det officiella Mortal Kombat-kontot med en bild på Liu Kang och matematiska formler.

Exakt vad Ed Boon antyder, vet vi såklart inte, men det verkar alltså som att Aftermath-expansionen (kolla in vår recension här)kanske inte blir det sista nya innehållet till spelet. Det finns redan rykten som säger att Ash från Evil Dead kommer vara ett av dessa nytillskott och källa till det är ingen mindre än Raidens röstskådespelare Richard Epcar, och i en podcast nyligen sade:

"Oh that's right, Bruce Campbell will be in Mortal Kombat. That's right, he's going to be part of the new package."

Tråkigt nog för fansen så förnekades detta senare av Ed Boon, men å andra sidan skulle han ju inte medge om det faktiskt stämde heller.

Vilken klassisk figur hoppas du återvänder till Mortal Kombat 11, och vilken vore din drömgäst?

Mortal Kombat 11

Relaterade texter

3
Mortal Kombat 11: AftermathScore

Mortal Kombat 11: Aftermath

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Med tre nya karaktärer och ett nytt singleplayerläge vill Netherrealm Studios skaka nytt liv i Mortal Kombat 11. Vi har kollat in om seriens första riktiga expansion håller måttet...

7
Mortal Kombat 11 - SwitchScore

Mortal Kombat 11 - Switch

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mortal Kombat 11 släpptes nyligen till PC, Playstation 4 och Xbox One - men faktum är att det även finns till Nintendos hybridkonsol. Nu har vi kollat in om det håller måttet...



Loading next content