Svenska
Gamereactor
nyheter
Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising är nya namnet på Gods & Monsters

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du väntar på Ubisofts Gods & Monsters, så finns risken att du kommer få vänta väldigt länge. Spelet tycks nämligen av allt att döma ha bytt namn. Detta att döma utifrån en taiwanesisk åldersmärkning för ett okänt Ubisoft-spel, där titeln ger oss ledtrådar. Detta passar för övrigt in på en kommentar från Ubisoft om spelet tidigare denna sommar då de kallade det för "the game formerly known as Gods & Monsters".

Så hur lyder det nya namnet då? Jo, det ska heta Immortals: Fenyx Rising, vilket passar väl in på med tanke på att Gods & Monsters-protagonisten hette just Fenyx.

Gods & Monsters/Immortals: Fenyx Rising kretsar kring grekisk mytologi och skapas av teamet som gjorde Assassin's Creed Odyssey. Målet är att rädda Grekland från über-monstret Typhon. Det ska släppas innan april nästa år till PC, Playstation 4/5, Stadia, Switch, Xbox One och Xbox Series X.

Immortals: Fenyx Rising

Tack DualShockers

Relaterade texter

8
Immortals: Fenyx RisingScore

Immortals: Fenyx Rising

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Ubisoft återvänder till den grekiska övärlden och de antika gudarna, och denna gång är humor och lättåtkomlighet i strålkastarljuset. Joakim har dräpt söta björnar och tänkt på mytologiska penis-sagor under en vecka, och han är nu redo att dela ut ett betyg...



Loading next content