Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Såhär fungerar mikrotransaktionerna i Marvel's Avengers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Square Enix, Crystal Dynamics och Eidos Montreal var redan från början öppna med att Marvels Avengers skulle ha mikrotransaktioner, med brasklappen att dessa endast skulle inkludera kosmetiska föremål. Vi har nu fått ytterligare information.

I ett blogginlägg berättar de både vilka kosmetiska alternativ vi har att välja på och hur vi kan få diverse olika saker. När det gäller kosmetika finns bland annat kostymer, emotes, de speciella Takedown-attackerna och namnskyltar till vår profil. Sådant kan köpas från vissa specifika personer i spelet, men inte för riktiga pengar. Istället ska du använda så kallade 'Units'. Du kan hitta dessa utspridda i kistor, plocka från besegrade fiender eller få som belöning varje gång du ökar din level en fraktion. Legendariska dräkter byts varje vecka, medan de vanligare dräkterna, emotes och namnskyltar byts varje dag.

Det som å andra sidan kräver riktiga pengar är butiken som heter Marketplace. Denna är endast tillgänglig i huvudmenyn eller den separata fliken för kosmetiska föremål. Detta kräver valutan 'Credits' som endast kan införskaffas med riktiga pengar eller genom att utföra utmaningar i spelets Battle Pass-liknande Hero Challenge Cards. Dessa fanns även i betan och består av 40 olika sektioner som belönar dig med vanligare och sällsynta men även uppgraderingsmoduler, enheter, namnskyltar till både hjältar och lag, emotes, takedowns, kostymer och just Credits. Du kommer alltså bakvänt nog kunna använda Credits för att få Credits...

Hur mycket pengar brukar du själv lägga på mikrotransaktioner?

Marvel's Avengers

Relaterade texter



Loading next content