Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Creeping Winter är inte sista Minecraft Dungeons-tillägget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den 8 september släpps DLC-apeket Creeping Winter till Minecraft Dungeons. Om det första paketet - Jungle Awakens - ger en indikation av vad vi har att vänta så kan vi rimligen se fram emot flera timmar av nytt innehåll. Men sedan då? Några fler Minecraft Dungeons-expansioner är inte utannonserande.

Just detta kommenteras i videodagboken nedan där executive producer David Nisshagen säger att vi kan se fram emot "lots of continuous free updates that just makes the game better and better over time". En användare på Twitter frågade även Nisshagen om samma sak och undrade om det var slut på uppdateringa nu - på vilket denne fick ett tydligt svar:

"Oh no - it's certainly not the last update!!"

Kort sagt verkar det som att vi kan räkna med mer loot, högre svårighetsgrader och annat till Minecraft Dungeons även framledes. Spelet finns ute nu till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One.

HQ
Minecraft Dungeons

Relaterade texter

9
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad tros om episka fantasy-äventyr i svenska Mojangs fyrkantigt blockiga värld tillsammans med ett gäng glada vänner? Vi har recenserat Minecraft-spinoffen Dungeons...

0
Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Dryga året senare är Minecraft Dungeons till PC inte längre exklusivt för Microsoft Store, och finns nu även att köpa via Steam. Mojangs dungeon crawler-inspirerade...



Loading next content