Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite återigen bekräftat till Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit gott om olika rykten gällande Halo Infinite efter den kritiserade gameplay-demonstrationen förra månaden. Ett av de senaste hävdar att 343 Industries är redo att försena spelet till år 2022 och samtidigt slopa Xbox One-versionen. Men när studions community manager John Junyszek tillfrågades om detta på Twitter, svarade han:

"We're seeing lots of fake "leaks" out there, so please don't believe everything you read. There are no plans to change our 2021 release or the devices and platforms we'll be supporting. We're building Halo Infinite to be the best it can be on each device/platform"

Även om 343 Industries skulle lägga ner Xbox One-versionen, verkar det osannolikt att det skulle bekräftas på Twitter av en community manager. Tills vidare är detta dock det enda officiella besked vi har och det verkar alltså som att vi kommer få avnjuta Halo Infinite under nästa år till Xbox One tillsammans med PC och Xbox Series X.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content