Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Här hittar du allt om senaste Outriders-streamen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Outriders är en av årets största spelsläpp och utvecklaren People Can Fly har löpande berättat mer om det via sina Broadcasts, livestreams som bjuder på mer information och såklart massor av gameplay.

Den tredje sändningen kördes härom dagen och vi fick bland annat se nytt co-op gameplay samt kolla in den fjärde och sista karaktärsklassen Technomancer. Vi har också snackat med utvecklarna och vår intervju med Bartek Kmitta och Piotr Nowakowski hittar du härunder.

Du kan dessutom läsa mer om Outriders på vår dedikerade undersida, där du hittar alla trailersa och nyheter som skrivits om spelet.

HQ
HQ
Outriders

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content