Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K21

NBA 2K21-demo ute nu till konsolerna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För somliga människor startar det nya året när säsongens stora sportspel börjar släppas, och nu är det dags för detta då 2021-spelen är här. Först ut är ett demo av NBA 2K21. Spelet släpps till mer eller mindre samtliga format (inklusive Playstation 5, Xbox Series X och Stadia), men demot har hittills bara släppts till Playstation 4, Xbox One och Switch.

Filstorleken är runt 30 gigabyte, och du får bland annat skapa en egen spelare med verktyget MyPlayer Builder. Viktigast av allt är dock att du får spela två matcher; Bucks vs Clippers samt All-Time Lakers vs Celtics. Vi kommer att prova sistnämnda först, du då?

NBA 2K21 har premiär den 4 september.

NBA 2K21

Relaterade texter

1
NBA 2K21Score

NBA 2K21

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Medan NBA-slutspelet pågår i "bubblan" kan vi nu spela virtuell basket. Johan har testat om bollarna studsar som de ska i årets NBA 2K-spel.

0
Nu är NBA 2K21 gratis till PC

Nu är NBA 2K21 gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Spekulationerna om vilket "mystiskt spel" Epic Games skulle släppa gratis i sin butik under gårdagen har gått varma senaste veckan. Men nu finns det tillgängligt och vi...

0
GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Gamereactor TV News är en daglig grej som görs snabbt, raskt, för att vi ska kunna reagera på stekheta nyheter från spelvärlden strax efter att de letat sig ut på nätet....



Loading next content