Svenska
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls

Släpps Demon's Souls-remaken samtidigt som Playstation 5?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de större dragplåstren för Sonys kommande konsol, Playstation 5, är releasen av Demon Souls remaken som visades upp tidigare i år. Under själva utannonseringen i fråga fick vi visserligen inte se något lanseringsdatum och många fruktade således att titeln var långt borta, men nu verkar det faktiskt som om spelet kan vara här snabbare än vad vi initialt hade kunnat förvänta oss. Demon's Souls har nämligen blivit granskat och åldersmärkt i Korea, och dessa typer av uppgifter brukar sällan ske allt för långt bort ifrån spelens releasefönster. I fallen Days Gone, Death Stranding, Ghost of Tsushima och The Last of Us: Part II så dök, som exempel, liknande data upp max tre månader innan varje release ägde rum (tack Gematsu), och om mönstret stämmer så släpps alltså Demon's Souls i anslutning till den stundande Playstation 5-releasen som ska ske innan årets slut.

Detta är visserligen inga bekräftade uppgifter, men ett upphottat Demon's Souls tillsammans med en ny Playstation-konsol låter väl inte helt fel, om vi får drömma lite?

Demon's Souls

Relaterade texter

Demon's Souls (PS5)Score

Demon's Souls (PS5)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter har tillbringat veckor tillsammans med Bluepoint Games trogna, respektfulla nytolkning av From Software-originalet som lade grunden för en helt ny genre...



Loading next content