Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: The Burning Crusade

Tre nya raser i Burning Crusade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte bara blodalverna och draenei som är nya för Burning Crusade (även om blodalverna existerade i viss utsträckning även tidigare i spelet). Hittills har jag hittat tre nya raser i Outlands och det finns förmodligen fler.

World of Warcraft: The Burning Crusade

Sporeloks är små blå varelser med en massa lysande bölder. De är inte aggressiva mot spelare men kämpar mot träskmonstren i Zangarmarsh. Tydligen kan man bli vän med dem men jag har inte upptäckt hur än. Intressant är också att Burning Crusade inför en ny status för varelser. Förutom röda (aggressiva), gula (neutrala) och gröna (vänliga) finns det också oranga. De är inte aggressiva men går inte att prata med förrän du tagit kontakt med dem på något sätt. Utöver sporeloks gäller detta två fraktioner i staden Shattrath som du måste välja mellan - du kan inte bli vän med båda.

World of Warcraft: The Burning Crusade

I Terokkar finns en ras av fågelliknande varelser. Jag fick en glimt av dem vid en tidigare visning men nu har jag kunnat detaljgranska dem. De kallas arrakoa och är en intelligent ras ungefär som furbolgerna. De bygger hyddor långt uppe i träden och är ofta aggressiva, men det finns också neutrala individer, bland annat i Shattrath.

World of Warcraft: The Burning Crusade

Slutligen har vi The Consortium. De här extremt underliga varelserna verkar vara någon sorts magiska mumier som lever på arcane-magi. De håller främst till i Nagrand i den lilla gläntan Aeris Landing där de verkar bygga teleporteringsanordningar av något slag (eller också har de bara ett riktigt fett disco).

Jag kommer att berätta mer om dessa varelser i min Burning Crusade-blogg när jag har fått tillfälle att lära känna dem lite bättre.

Relaterade texter



Loading next content