Svenska
Gamereactor
nyheter

Mulan går till streaming hos Disney+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om mer än en månad är det dags för oss svenskar att ta del av Disneys familjevänliga utbud via Disney+ och det är möjligt att vi får hyra nyversionen av Mulan om Disney tillåter. Variety skriver nämligen att Disney nu byter strategi för sin hypade blockbuster och låter användare hyra filmen via streamingtjänsten från och med den fjärde september.

Filmen kommer dock att kosta 29.99 dollar vid sidan om månadskostnaden, vilket blir ungefär blir 300 svenska krono och tanken är att man får behålla filmen så länge man fortsätter prenumerera på Disney+. I sitt uttalande försäkrade Disneys storhövding Bob Chapek att detta inte är början på någon ny affärsmodell:

"We're looking at 'Mulan' as a one-off as opposed to saying there's some new business windowing model that we're looking at."

Om coronaviruset fortsätter att sprida sig som den gör så lär dock detta vara mer än bara en "one-off". Det återstår som sagt att se om vi svenskar kommer att få hyra Mulan när Disney+ lanseras den 15 september. Låter 300 spänn rimligt för Mulan, tycker du?

HQ


Loading next content