Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo-studion: "Vi tar till oss av spelarnas kritik"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit en mycket snack om Halo Infinite den senaste veckan, och då främst en hel del kritik gällande spelets grafik. Mycket kunde nämligen sett bättre ut under demovisningen Microsoft höll i under förra veckan och fansen har inte varit sena med att vädra sina åsikter på diverse sociala medier. Nu meddelar Halo Infinites-höjdaren Dan Chosich (spelets Director of narrative experience) att man har hört kritiken och tagit den till hjärtat. Via Twitter svarande nämligen nämnda Chosich följande till en användare som var allt annat än nöjd med vad utvecklaren 343 Industries visade upp:

"I've been in your shoes. I know what it's like to have expectations built [and] feel let down, I want you to know your voice matters [and] is heard."

Han fortsatte sedan:

"You're not falling on deaf ears. I always want to live up to the legacy that Bungie pioneered. I personally care a lot about honoring that"

Inga detaljer delgavs visserligen på hur man tänkt tackla problematiken, men att spelstudios är villiga att ta till sig kritik är givetvis alltid uppskattat.

Halo Infinite

Tack, VG24/7

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content