Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Här är de nordiska finalisterna i vår stora Call of Duty: Warzone Nordic Community Showdown-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den stora Call of Duty: Warzone Nordic Community Showdown-turneringen drog officiellt igång den 18 juli, där lag från hela Norden slogs om äran att representera sitt land i den stora finalen, och nu är det faktiskt dags för just denna.

Efter en massa rysligt spännande strider har lagen som ska representera respektive Nordiskt land i den stora finalen nu spikats, och dessa är:


  • Finland: PRKeSport

  • Norge: Reapers of Norway

  • Danmark: Skrrt Skrrt

  • Sverige: fresh

Så när kommer finalen avgöras? Det hela sker den 25 juli från klockan 15-19 svensk tid, och vår stora finalsändning startar klockan 14:30. Du kan läsa mer om turneringen, samt de priser som står på spel via vår turneringssida, och du ska självfallet inte missa finalen som du ser på vår livesida.

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content