Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves har nu över 15 miljoner spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sea of Thieves fick en försäljningsmässigt fin start och låg bra till på försäljningslistorna, trots att det var tillgängligt från dag ett med Xbox Game Pass under en period då Microsoft var otroligt frikostiga med superbilliga abonnemang. Och sedan dess har det fortsatt att växa, snabbt dessutom. Efter att ha lanserats till Steam förra månaden, är nu Sea of Thieves faktiskt mer populärt än någonsin och faktum är att juni i år utgjorde spelets bästa månad hittills med drygt 3,3 miljoner spelare.

Totalt har nu över en miljon Sea of Thieves sålts via Steam och detta har sammantaget lett till att Rare och Microsoft meddelar att spelet har nått över 15 miljoner spelare, och därmed är det rimligen också Rares största framgång någonsin.

Inte illa pinkat, med tanke på den något skakiga jungfrufärden för spelet tidigt 2018, när det fick kritik för att vara för tomt. Sedan dess har Rare som bekant jobbat hårt på att bygga ut spelet med flera gratisexpansioner - och detta verkar alltså ha lönat sig.

Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content